image
Centrul de cercetare

Multe din ideile pe acest site sunt puse în realitate ACUM. Prima fază a Proiectului Ve...

Citește tot
image
Obiective și propuneri

Este comun în mass-media noastră să citești şi să auzi comentatori care vorbesc...

Citește tot
Proiectul Venus este o organizaţie care propune un posibil plan de acţiune pentru schimbarea socială promovând o civilizație pașnică și durabilă. Se conturează o alternativă în a depune eforturi pentru respectarea drepturilor omului, drepturi care nu sunt doar proclamaţii...Citește tot

Centrul de Cercetare

Dincolo de Viziune

Centrul de Cercetări Proiectului Venus Multe din ideile de pe acest site sunt puse în realitate ACUM. Prima fază a Proiectului Venus este centrul de cercetări de 25 acrii (aproximativ 8,7 ha), situat într-o zona încă nepoluată a Floridei de centru-sud, unde viitorul deja se conturează. Clădirile actuale și centrul de conferințe sunt completate de modele, ilustraţii, planuri, postere, cărţi şi prezentări video. Aceștia sunt primii pași care au fost făcuți pentru a vă ajuta să vedeți, să simţiți şi să atingeți viitorul.

De ce primele clădiri concepute pentru Proiectul Venus sunt în formă de cupolă? Cupola necesită cele mai puține materiale pentru a anexa o anumită zonă. Aceasta oferă uşurinţă în procesul de fabricare şi de prefabricare. Este forma cu rezistența și stabilitatea maximă. Când este corect proiectată și construită poate rezista la o solicitare eoliană extrem de mare şi este rezistentă la cutremure, termite, rozătoare şi la foc. În plus, fiind construită din beton, ne conservăm pădurile.

Centrul de Cercetări Proiectului Venus Cupola este din beton armat, care este uşor accesibil şi uşor de fabricat. Este bine izolată şi rezistentă la zgomote. Oferă potenţial nelimitat pentru forme libere de design și configurare.

Putem fabrica dulapuri de bucătărie, mobilier și o mare parte din interior, ca parte integrantă a clădirii, care necesită întreţinere şi reparaţii minime.

Natura a ales configurația cupolei ca fiind cea mai eficientă incintă pentru creierul uman, așadar, s-ar putea spune că toți trăim în cupole!

Clădirile prezentate au forma lucrurilor care or să vină - nu doar forma arhitecturală, dar și a unui mod de viață care este accesibil încă de pe acum. Poate fi nepoluant, sigur, de înaltă tehnologie, plăcut estetic şi totuşi, în armonie cu natura.

Proiectul Venus oferă ce este mai bun în domeniul ştiinţei şi tehnologiei, păstrând în acelaşi timp și echilibrul naturii.

Banner

AFLAȚI MAI MULTE

Find us on Facebook
Avem 720 vizitatori online

Autentificare