image
Centrul de cercetare

Multe din ideile pe acest site sunt puse în realitate ACUM. Prima fază a Proiectului Ve...

Citește tot
image
Obiective și propuneri

Este comun în mass-media noastră să citești şi să auzi comentatori care vorbesc...

Citește tot
Proiectul Venus este o organizaţie care propune un posibil plan de acţiune pentru schimbarea socială promovând o civilizație pașnică și durabilă. Se conturează o alternativă în a depune eforturi pentru respectarea drepturilor omului, drepturi care nu sunt doar proclamaţii...Citește tot

Contribuția românească

Versiune în limba română a site-ului TheVenusProject.com

Suntem conștienți că limba engleză nu reprezintă o a doua limbă vorbită pentru mulți români. De aceea, ne-am propus să traducem cât mai exact informațiile prezentate pe The Venus Project, astfel încât conceptele și mesajele transmise de acest organism social, să fie înțelese de un număr cât mai mare de oameni.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

În atenția vorbitorilor de engleză:
În cazul în care observați neconcordanțe în informația prezentată de noi și cea aflată pe site-ul The Venus Project, vă rugăm să ne contactați pentru aplicarea corecturilor de rigoare. Nu suntem adepții dezinformării sau a denaturării informațiilor originale!

Vă mulțumim pentru colaborare!

Adresa de contact: info @ proiectulvenus . ro

 

Nu există proiecte finalizate

Momentan nu există proiecte finalizate. Odată ce proiectele începute se vor finaliza, ele vor fi disponibile în această secțiune în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm să reveniți mai târziu!
   

Întâlniri

Pentru punerea în practică a ideilor și conceptelor pe care Proiectul Venus le-a lansat prin mișcarea Zeitgeist cât și găsirea de noi soluții pentru obținerea de energii alternative și tehnologii care ne ușurează viața, având ca scop final eliberarea tuturor locuitorilor planetei de monopolul marilor furnizori de energie electrică și termică, ne strângem periodic pentru a schimba idei sau a ne prezenta realizările. Dacă suteți pe aceeași lungime de undă cu noi sau doriți să ne demonstrați că noi suntem cei care ne înșelăm, vă așteptăm să participați și voi la discuțiile noastre, care au loc în diferite localități din România.

Localități anunțate până acum:

Localitate Loc de întâlnire Zi/oră de întâlnire

1. Timișoara Ceainăria Cărtureşti, Iulius Mall în fiecare sâmbătă la orele 15:00 Detalii

 

   
Banner

AFLAȚI MAI MULTE

Find us on Facebook
Avem 762 vizitatori online

Autentificare