image
Centrul de cercetare

Multe din ideile pe acest site sunt puse în realitate ACUM. Prima fază a Proiectului Ve...

Citește tot
image
Obiective și propuneri

Este comun în mass-media noastră să citești şi să auzi comentatori care vorbesc...

Citește tot
Proiectul Venus este o organizaţie care propune un posibil plan de acţiune pentru schimbarea socială promovând o civilizație pașnică și durabilă. Se conturează o alternativă în a depune eforturi pentru respectarea drepturilor omului, drepturi care nu sunt doar proclamaţii...Citește tot

Construcțiile

Dacă tehnologia nu va elibera toţi oamenii pentru exercitarea unor mai mari aspiraţii în țelurile umane, atunci tot potenţialul său tehnic va fi fără sens.

Sisteme Automate de Construcții

Sisteme Automate de Construcții

Maşina din prim plan este o unitate multi-funcţională. Aici, ea este folosită pentru a ridica şi a introduce componentele prefabricate a locuinţei într-o structură de sprijin. Deşi aceste unități prefabricate vor fi compuse din componente standard, ele vor avea un design modular şi o gamă diversă de forme, pentru a permite un maxim de exprimare individuală în designul interior şi în decor.

Macarale Automate

Macarale Automate

Construcţia acestor complexe industriale şi de cercetare aparținând Orașului Circular poate fi efectuată de către echipamente robot care vor primi instrucţiuni prin satelit. Macaralele automate se deplasează de-a lungul clădirilor, instalând podele, ferestre, pereți cortină, acoperişuri şi alte componente de la sol în sus. Aceste dispozitive vor conţine senzori pentru a minimiza accidentele industriale sau coliziunile cu alte dispozitive sau fiinţe vii.

Excavatoare cu laser

Excavatoare cu laser

Această scenă arată un excavator laser al viitorului. Aceste dispozitive, care vor fi dirijate prin satelit și ar fi capabile de a topi pământul de sub ele într-un material lichid similar magmei. Această maşină va fi capabilă de a-și schimba forma pentru a se conforma unei game largi de contururi cum ar fi cele ale canalelor, drumurilor şi a căilor navigabile.

Roboți Industriali

Roboți IndustrialiAcești roboți industriali multi acces vor utiliza resurse vaste de informaţii, care le vor permite să primească comenzi prin conexiuni satelit sau de pe teren. De asemenea, aceștia pot fi concepuți pentru a lua măsuri corespunzătoare în absenţa unor directive umane prin combinarea unor serii de senzori și receptori sofisticați cu abilităţile de luare a deciziilor prin calculator. Aceștia vor fi capabili de a manipula o gamă largă de activităţi de producţie industrială şi vor avea capacitatea de a-și actualiza nivelul de întreținere şi de a înlocui piesele defecte sau uzate. Acești mega roboţi vor comunica unul cu cealalt pentru a coordona livrarea materialelor necesare pentru fiecare proiect.

Nanotehnologie

NanotehnologieAici viitorul nanotehnologiei oferă un potenţial enorm, optică şi lasere combinate nanotehnologic şi ne va permite în cele din urmă să asamblăm materia, atom cu atom, în orice structură moleculară care ne este necesară. Nanotehnologia va conduce la o revoluţie sub-microscopică în toate domeniile, inclusiv modul în care ne dirijăm treburile umane.

Banner

AFLAȚI MAI MULTE

Find us on Facebook
Avem 936 vizitatori online

Autentificare