image
Centrul de cercetare

Multe din ideile pe acest site sunt puse în realitate ACUM. Prima fază a Proiectului Ve...

Citește tot
image
Obiective și propuneri

Este comun în mass-media noastră să citești şi să auzi comentatori care vorbesc...

Citește tot
Proiectul Venus este o organizaţie care propune un posibil plan de acţiune pentru schimbarea socială promovând o civilizație pașnică și durabilă. Se conturează o alternativă în a depune eforturi pentru respectarea drepturilor omului, drepturi care nu sunt doar proclamaţii...Citește tot

Locuințele

Locuinţe auto-controlate

Proiectul Venus recomandă ca prezentul statut şi obiective ale arhitecturii să fie redefinite pentru a se potrivi cu nevoile de evoluţie ale indivizilor în această cultură nouă, în curs de dezvoltare.

Locuinţe auto-controlateArhitectura şi locuinţele individuale din orașele viitoare vor evolua pe o baza complet diferită față de casele de astăzi. Cu aplicare inteligentă a tehnologiilor umane, vom fi în măsură să oferim şi să permitem o gamă largă de case individuale unice. Elementele lor structurale vor fi flexibile şi coerent amenajate pentru a servi celor mai sofisticate preferinţe individuale. Aceste case modulare, prefabricate, care încorporează un grad ridicat de flexibilitate de neconceput în trecut, ar putea fi construite oriunde v-ați putea imgina, în mijlocul pădurilor, în vârful munţilor sau pe insule îndepărtate.

Locuinţe auto-controlateToate aceste locuinţe pot fi proiectate ca reşedinţe auto-controlate cu propriile lor generatoare termice și concentratoare de căldură. Panouri fotovoltaice vor fi încorporate in pereții clădirii cât şi în ferestre. Ferestre și uși din termopan vor fi utilizate pentru a colora lumina soarelui prin modele variate de nuanțare. Toate aceste caracteristici pot fi selectate de către ocupant pentru a furniza o mai mult decât suficientă energie, necesară pentru a opera întreaga gospodărie.


Locuinţe auto-controlateCasele pot fi prefabricate dintr-un tip nou de beton armat presolicitat, cu un strat ceramic extern, flexibil a cărei întreținere ar fi relativ gratuită, ar fi ignifug și impermeabil la capriciile vremii. Construirea pereților lor subțiri poate fi produsă în masă, în câteva ore. Cu acest tip de construcţie, daunele produse de cutremure şi uragane ar deveni minime.

Banner

AFLAȚI MAI MULTE

Find us on Facebook
Avem 722 vizitatori online

Autentificare