image
Centrul de cercetare

Multe din ideile pe acest site sunt puse în realitate ACUM. Prima fază a Proiectului Ve...

Citește tot
image
Obiective și propuneri

Este comun în mass-media noastră să citești şi să auzi comentatori care vorbesc...

Citește tot
Proiectul Venus este o organizaţie care propune un posibil plan de acţiune pentru schimbarea socială promovând o civilizație pașnică și durabilă. Se conturează o alternativă în a depune eforturi pentru respectarea drepturilor omului, drepturi care nu sunt doar proclamaţii...Citește tot

Spațiul

Stațiile Spațiale

Stațiile SpațialeStațiile spațiale oferă avantajele unui mediu de cercetare fără gravitație. Acestea pot fi complet automatizate şi auto-controlate, pentru a permite întreţinerea şi reparaţia automată, fără intervenţia umană. Aceste stații spaţiale vor fi capabile să monitorizeze resursele pământului, precum şi facilitarea continuării cercetării în domeniile meteorologiei şi astronomiei, lucru care este deseori dificil de pe Pământ, datorită interferențelor atmosferice.

Stațiile SpațialeMulte alte experimente pot fi realizate într-un mediu fără gravitaţie, în special în domenii ca medicina, chimia şi metalurgia. În plus, aceste staţii spaţiale ar servi ca noduri într-un sistem de telecomunicaţii mondial, oferind informaţii actualizate cu privire la ecosistemele Pământului, poziţia navelor şi a aeronavelor şi alte informaţii pertinente pentru locuitorii lumii cibernetizate.

AFLAȚI MAI MULTE

Find us on Facebook
Avem 1300 vizitatori online

Autentificare